A 9.E osztály bemutatkozása

A pedagógia szak új szerzeményei

Az új 9/e már most belepte magát a tanárok és az iskola szívébe. A gólyatábor alkalmával, mivel a diákok el voltak különítve egymástól, így kicsit nehezebb volt az együttműködés, de a zöldfülre való felkészülés összekovácsolt minket. Az osztályba harminc gyerek jár, aminek a többsége lány, ugyanis egy szem fiú van közöttünk. Most azt gondolhatják, hogy elnyomásban él, de erről szó sincs, ő ugyanúgy érvényesül, mint a lányok. Mind a huszonkilenc. Az osztályban vannak klikkek, de melyik osztályban nincsenek? Vannak, akik halkabbak, és vannak, akik hangosabbak. Általában jó hangulat uralkodik, s ez nem szűnik meg a tanár beléptével.
Az osztályba be szoktak jönni más osztályokba járó tanulók is. Ez nem meglepő, hiszen vannak a kilencedikeseknek is ismerősei, akik nem feltétlenül az osztályba járnak.
Az igaz, hogy a zöldfül segített egy kicsit az együttműködés kialakulásában, de nem csak ennek köszönhetjük. Az órákon, dolgozatokon is segítünk egymásnak.
Lehet, hogy hangos osztály ez a 9/e, de mégis a legjobb. Nem félnünk semmitől és senkitől, kicsit lusták vagyunk,de találékonyak, akik még a testnevelés órán is inkább villamosra szállnak, de nem hibáztathatnak minket, hiszen na, valljuk be, más is megtette volna, sok az a 3 km… Nos ilyen a mi kis osztályunk. Megértő, vicces, bátor, hangos és legfőképpen nyertes…mert, hogy mi fogjuk megnyerni a zöldfült..!

HAJRÁ 9/E !!!!!!

 

Hoppá, bekapcsolva maradt az inkognító mód a 9.E osztálynál! Szóval az osztálykép:

A(z) 14859559_997755143704076_2018034148_o.jpg megjelenítése