A 9.A osztály bemutatkozása

   Mi vagyunk a 9/A, a biosz és az SNI. Osztályunk nagyon összetett, mivel színes egyéniségekkel vagyunk tele. Szeptember elsejétől alkot ez a kis közösség egy remek csapatot, persze vannak, akik korábbról is ismerik már egymást.

Igyekszünk részt venni az iskola valamennyi eseményében és próbáljuk személyiségünkkel ajándékozni iskolánkat. Bár néha túl nagy lelkűre sikeredik, mivel van pár olyan napunk is, amikor a folytonosan leragadó szempár helyett a tanár idegrendszerét simogatjuk néhány számunkra túl viccesre sikeredett mondattal.

Egyértelműen meg van a mi osztályunkkal is a probléma, de szeretnénk ezen is javítani. Az iskola az eddigi 3 hónapja alatt kialakultak a baráti körök és az osztály is egész jól összekovácsolódott. Ennek köszönhetően lelkesen veszünk részt az iskola feladatiban és válunk segítségre, ha szükséges. Szívesen vágunk bele új dolgokba, élvezzük a monoton hétköznapokat is és szerencsére sikerült máris pár tanár szívébe belopnunk magunkat. Osztályunkat és osztálytársainkat még nem ismertük ki teljes mértékben, de ez is változni fog az idő múlásával, úgy, mint mi magunk is.