A 9.B bemutatkozása

Vihánc kilenc bé Pár szó az osztályról: 20 lány, 9 fiú. Legalábbis papírforma szerint. Egy átlagos osztály egész szünetben röhög és rosszalkodik. Cédulákat ragasztgatnak egymás hátára és ugratják, ijesztgetik a másikat. Ez viszont NEM a kilenc bé! Mi vagy Bukott diákot éneklünk és full hangon hallgatunk, vagy bemagoljuk az aznapra tanulandó anyagot, nehogy ez mégis bekövetkezzen. Érdekes figurák, 29 féle, különböző ember egy helyen. Van osztály vagy közösség, akiknél a disztributivitás a tagolhatóságot jelenti, de nálunk csak egy vicces, nehezen kimondható szó angol- és magyar tagozaton is, amin jó újra és újra nevetni. Ének feleleteknél van, hogy a Megy a gőzös NÉPDAL lesz nálunk. Hirtelen ennyit tudtunk összeszedni az osztályról! PAM PAM PAM

A(z) 14875886_763043193843634_476002623_o.jpg megjelenítése

A 9.E osztály bemutatkozása

A pedagógia szak új szerzeményei

Az új 9/e már most belepte magát a tanárok és az iskola szívébe. A gólyatábor alkalmával, mivel a diákok el voltak különítve egymástól, így kicsit nehezebb volt az együttműködés, de a zöldfülre való felkészülés összekovácsolt minket. Az osztályba harminc gyerek jár, aminek a többsége lány, ugyanis egy szem fiú van közöttünk. Most azt gondolhatják, hogy elnyomásban él, de erről szó sincs, ő ugyanúgy érvényesül, mint a lányok. Mind a huszonkilenc. Az osztályban vannak klikkek, de melyik osztályban nincsenek? Vannak, akik halkabbak, és vannak, akik hangosabbak. Általában jó hangulat uralkodik, s ez nem szűnik meg a tanár beléptével.
Az osztályba be szoktak jönni más osztályokba járó tanulók is. Ez nem meglepő, hiszen vannak a kilencedikeseknek is ismerősei, akik nem feltétlenül az osztályba járnak.
Az igaz, hogy a zöldfül segített egy kicsit az együttműködés kialakulásában, de nem csak ennek köszönhetjük. Az órákon, dolgozatokon is segítünk egymásnak.
Lehet, hogy hangos osztály ez a 9/e, de mégis a legjobb. Nem félnünk semmitől és senkitől, kicsit lusták vagyunk,de találékonyak, akik még a testnevelés órán is inkább villamosra szállnak, de nem hibáztathatnak minket, hiszen na, valljuk be, más is megtette volna, sok az a 3 km… Nos ilyen a mi kis osztályunk. Megértő, vicces, bátor, hangos és legfőképpen nyertes…mert, hogy mi fogjuk megnyerni a zöldfült..!

HAJRÁ 9/E !!!!!!

 

Hoppá, bekapcsolva maradt az inkognító mód a 9.E osztálynál! Szóval az osztálykép:

A(z) 14859559_997755143704076_2018034148_o.jpg megjelenítése

A 9.D osztály bemutatkozása

Mi a 9.d osztály vagyunk. Dr. Dapsyné Lipták Rita tanárnő az osztályfőnökünk. 28 lány és egy fiú, őt Kevinnek hívják. 9 miskolci, 15 bejárós és 5 kollégista tanuló van az osztályban. Nagyon szeretjük a kaját, és minden féle lányos dolgokat! Hatalmas hangunk van, ami a tanárainknak gyakorta fejfájást okoz. Nagyon szeretjük a gyerekeket, ezért is választottuk a pedagógia szakot. Ha meglátogatna minket valaki, akkor a főépület második emeleti 43-as teremben megtalál bennünket. Szeretjük a látogatókat, de azt még jobban ha van náluk csoki. Sajnos van nálunk két tartósan felmentett, és két térdproblémákkal küszködő  tanuló, akik nem tudnak részt venni a táncban.

Ezek vagyunk mi! Egy kedves kis osztály, aki már a gólyatáborban mindenki szívébe lopta magát.

A(z) 15044875_996168750509428_79909221_o.jpg megjelenítése

A 9.A osztály bemutatkozása

   Mi vagyunk a 9/A, a biosz és az SNI. Osztályunk nagyon összetett, mivel színes egyéniségekkel vagyunk tele. Szeptember elsejétől alkot ez a kis közösség egy remek csapatot, persze vannak, akik korábbról is ismerik már egymást.

Igyekszünk részt venni az iskola valamennyi eseményében és próbáljuk személyiségünkkel ajándékozni iskolánkat. Bár néha túl nagy lelkűre sikeredik, mivel van pár olyan napunk is, amikor a folytonosan leragadó szempár helyett a tanár idegrendszerét simogatjuk néhány számunkra túl viccesre sikeredett mondattal.

Egyértelműen meg van a mi osztályunkkal is a probléma, de szeretnénk ezen is javítani. Az iskola az eddigi 3 hónapja alatt kialakultak a baráti körök és az osztály is egész jól összekovácsolódott. Ennek köszönhetően lelkesen veszünk részt az iskola feladatiban és válunk segítségre, ha szükséges. Szívesen vágunk bele új dolgokba, élvezzük a monoton hétköznapokat is és szerencsére sikerült máris pár tanár szívébe belopnunk magunkat. Osztályunkat és osztálytársainkat még nem ismertük ki teljes mértékben, de ez is változni fog az idő múlásával, úgy, mint mi magunk is.

A 9.C osztály bemutatkozása

9c. a mi osztályunk

Hol volt, hol nem volt, a Malomszögön túl, ahol 30 diák néha tanul. Ez a 30 gyerek a 9c–be jár, és a kicsi szájuk néha be nem áll. De ők tudnak rendesek is lenni és a jó jegyekért szeretnek küzdeni. Az osztály egyik fele lassan németül kezd érteni, de a másik fél is szokott általában jól felelni.

Van itt sportoló, táncos, ügyes költő, no meg sok tehetséges színésznő.

Nem túl jó helyen van az osztályuk, mert az igazgatóhelyettesi a szomszédságuk. Van ennek ám jó oldala, közel van az igazgatói iroda.

Szeretik ők azért egymást, megnyerik, a zöldfülűt meglásd!